Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0763 729 123 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

1658. Apartament lux 4 camere

Laurentiu Parvescu
100 mp utili
1.800 EUR
4 Dormitoare 2 Bai
Descrierea Proprietatii

Descoperă bijuteria rezidențială din zona de Nord a Capitalei! Acest apartament nou, cu 4 camere și 2 băi, se află pe strada Jandarmeriei, într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere rezidențiale din nordul orașului.

La etajul 1, cu o suprafață utilă de 100 mp, această proprietate impresionează prin atenția la detalii și confortul oferit. Tamplăria din aluminiu și incalzirea în pardoseală asigură un mediu plăcut și o izolare termică excelentă. Cu aer condiționat, vei avea mereu o temperatură perfectă, indiferent de sezon.

Apartamentul este inchiriat/vândut complet mobilat și utilat, astfel încât te poți muta imediat și te poți bucura de toate facilitățile oferite. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii și stil, pentru a crea o atmosferă primitoare și rafinată.

Pretul apartamentului este de 325.000 euro + TVA (sau inversa taxare), iar un loc de parcare subteran este disponibil la un preț de 22.000 euro + TVA (sau taxare inversa). Oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de un confort maxim, locul de parcare subteran este o completare excelentă pentru această proprietate de lux.

De asemenea, apartamentul poate fi închiriat la prețul de 1800 euro / lună + TVA, unde este inclus și un loc de parcare

Dacă te gândești la o achiziție, există opțiunea de a cumpăra acest apartament în rate, cu un avans de 30% și rate lunare sau trimestriale. Dobânda este de 1% la sold pe lună, oferindu-ți flexibilitate și ușurință în procesul de achiziție.

Această proprietate cu finisaje de înaltă calitate și facilități moderne este cu siguranță demnă de a fi vizitată. Nu rata șansa de a te bucura de rafinament și confort într-unul dintre cele mai bune cartiere rezidențiale din nordul Capitalei!

Localizare si imprejurimi
Statie de autobuz
In 8 Minutes
Primaria Otopeni
In 12 Minutes
Super Market Mega Image
In 2 Minutes
Liceul Teoretic "Ioan Petrus" Otopeni
In 13 Minutes
Atractii in apropiere
Image
Therme
In 14 Minutes
Image
Mall Baneasa Shopping City
In 20 Minutes
Image
Herastrau Parc
In 24 Minutes
Str 23 August Otopeni - 2 si 3 camere
de la 52.790 €

Suprafata utila : 46 mp / Suprafata utila cu balcon: 56,67 mp / Transport public in fata blocului / Supermarket la 2 km distanta / Obiecte sanitare GROHE / Tripane

CREDIT / CASH
 De vanzare-Casă Modernă în Dimieni cu Teren Generos De Vanzare
Dimieni 3 2
130mp 170.000 Eur
De Vânzare- Teren Intravilan în Balotești, Strada Drumul Gării De Vanzare
Balotesti,Strada Drumul Garii - -
630mp 65.000 Eur
Teren în Otopeni, Strada Gorunului  - Zonă în dezvoltare! De Vanzare
Otopeni,Strada Gorunului - -
20.304MP 130 Eur/mp
Casă de vânzare în Balotești – Confort și Eleganță într-o Zonă Liniștită De Vanzare
Balotesti 3 3
118mp 159.000 Eur+TVA
Vilă Duplex -Moderna -de Închiriat - în Otopeni De Inchiriere
Odaile,Strada 1 Mai 3 2
120mp 999 Eur
Vânzare Apartament 2 Camere - Otopeni, Str. 23 August!!! De Vanzare
Otopeni,Str.23 August 2 2
55mp 96.000 Eur

Vreau sa imi inchiriez apartamentul!

Felicitari! Daca ai luat decizia de a iti inchiria apartamentul, casa sau garsoniera si esti la prima experienta de acest gen, noi iti dezvaluim ce se intampla cu exactitate. 1. Ce etape trebuie să parcurg atunci când vreau să-mi închiriez apartamentul? 2. Cui aș putea să-i închiriez apartamentul meu? Care sunt tipurile de chiriași?

# 1 imobiliare in zona Otopeni

Inchidem cu succes orice tranzactie, pentru ca ne pasa ca tu sa pleci multumit din biroul nostru. Ne mentinem in topul preferintelor clientilor cand vine vorba de a isi cauta o proprietate in Otopeni. Avem un portofoliu cuprinzator, de la case cochete la vile cu suprafete impresionante.

Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.