Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0763 729 123 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

1384. CASA/VILA CORBEANCA 5 CAMERE LUX

Marius
langa Parcul Nou 185 mp
235 000 euro + TVA
5 Dormitoare 2 Bai
Descrierea Proprietatii

Va prezentam un proiect rezidential ce ofera case gandite unitar din punct de vedere al conceptiei si realizarii. Proiectul este localizat în zona Corbeanca(langa Parcul nou ). In acest proiect, accentul este pus pe calitatea vietii, design unic si o foarte buna executie a constructiilor.

Casa are 5 camere care sunt distribuite pe parter, etaj . Gradina se va livra amenajata cu gazon si va fi echipata cu aspersoare.In fiecare colt exterior al casei au fost trase cabluri pentru supraveghere video.Draperiile în fiecare camera pot fi actionate electric.Casa este pregătită pentru montajul de panouri solare. Pe zona de parter va exista o camera pe care, dupa preferinte, o veti putea amenaja ca dormitor sau spatiu de birou. Bucataria este open space, cu zona de living si dining ( zona va fi placata cu pardoseli din parchet din lemn triplu-stratificat şi gresie marazzi,iar spatiul de peste 40 de mp permite o delimitare eleganta a zonelor. Tot pe zona de parter avem si o baie, iar cu iesire din zona de dining, bucatarie , o terasa exterioara , amenajata cu gresie de 30mp. Etajul ofera ca propunere de amenajare 3 dormitoare, dintre care unul master, ce este deservit de un dressing. Suprafata utila totala a imobilului este de aproximativ 185 mp cu tot cu terasa. Spatiile interioare vor fi ample si foarte luminoase, fara sa se neglijeze confortul termic, intrucat s-au ales Geamuri Salamander BluEvolution 92 cu 6 camere, Tripan 5.2mm, care la exterior este tratata cu o pelicula de reflexie UV si argon intre foile de sticla. Peretii exteriori sunt realizati din caramida eficienta termic si Izolatie ext 10 cm( parter) 15 cm (Etaj).Toate camerele sunt livrate cu aer conditionat Dakin Perfera( 5 unitati interioare si o singura unitate exterioara Daikin), toate fiind controlabile din telefon.Casa este dotata cu centrala termica proprie, incalzirea este realizata prin pardoseala, iar la fiecare etaj va fi instalat cate un termostat. Cand vine vorba de finisaje, avem dotari precum pardoseli din parchet de lemn triplu-stratificat in culori calde, placi ceramice marazzi, in zonele expuse la umiditate din bai, bucatatrie, camera tehnica şi terasa. Baile vor fi complet echipate cu obiecte sanitare marca Grohe, rezervoare WC cu montare incastrata, dus igienic,mobila totul fiind gandit pana in cel mai mic detaliu pentru a asigura viitorului utilizator maximum de confort si siguranta. Usile interioare sunt furnizate de Pinum si s-a ales albul, pentru a da o nota de distinctie si luminozitate spatiilor.

Confortul proprietarilor este si va fi mereu o prioritate, prin urmare fiecare imobil va avea cate doua locuri parcare si priza de incarcare pentru autovehiculele electrice.

Pretul este de 235 000 euro + TVA

Va asteptam sa o vizonati!

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0727 797 253 Marius

Localizare si imprejurimi
Statie de autobuz
In 8 Minutes
Primaria Otopeni
In 12 Minutes
Super Market Mega Image
In 2 Minutes
Liceul Teoretic "Ioan Petrus" Otopeni
In 13 Minutes
Atractii in apropiere
Image
Therme
In 14 Minutes
Image
Mall Baneasa Shopping City
In 20 Minutes
Image
Herastrau Parc
In 24 Minutes
Str 23 August Otopeni - 2 si 3 camere
de la 52.790 €

Suprafata utila : 46 mp / Suprafata utila cu balcon: 56,67 mp / Transport public in fata blocului / Supermarket la 2 km distanta / Obiecte sanitare GROHE / Tripane

CREDIT / CASH
 De vanzare-Casă Modernă în Dimieni cu Teren Generos De Vanzare
Dimieni 3 2
130mp 170.000 Eur
De Vânzare- Teren Intravilan în Balotești, Strada Drumul Gării De Vanzare
Balotesti,Strada Drumul Garii - -
630mp 65.000 Eur
Teren în Otopeni, Strada Gorunului  - Zonă în dezvoltare! De Vanzare
Otopeni,Strada Gorunului - -
20.304MP 130 Eur/mp
Casă de vânzare în Balotești – Confort și Eleganță într-o Zonă Liniștită De Vanzare
Balotesti 3 3
118mp 159.000 Eur+TVA
Vilă Duplex -Moderna -de Închiriat - în Otopeni De Inchiriere
Odaile,Strada 1 Mai 3 2
120mp 999 Eur
Vânzare Apartament 2 Camere - Otopeni, Str. 23 August!!! De Vanzare
Otopeni,Str.23 August 2 2
55mp 96.000 Eur

Vreau sa imi inchiriez apartamentul!

Felicitari! Daca ai luat decizia de a iti inchiria apartamentul, casa sau garsoniera si esti la prima experienta de acest gen, noi iti dezvaluim ce se intampla cu exactitate. 1. Ce etape trebuie să parcurg atunci când vreau să-mi închiriez apartamentul? 2. Cui aș putea să-i închiriez apartamentul meu? Care sunt tipurile de chiriași?

# 1 imobiliare in zona Otopeni

Inchidem cu succes orice tranzactie, pentru ca ne pasa ca tu sa pleci multumit din biroul nostru. Ne mentinem in topul preferintelor clientilor cand vine vorba de a isi cauta o proprietate in Otopeni. Avem un portofoliu cuprinzator, de la case cochete la vile cu suprafete impresionante.

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.

Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.