Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0763 729 123 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

778. Vila tip duplex Otopeni

Manuela Serban
Strada Munteniei 149 Mp
165.000 €
5 Dormitoare 3 Bai
Descrierea Proprietatii

Va propunem spre vanzare vila tip duplex (case cuplate) P+1+Pod, construita in anul 2018,formata din trei dormitoare mari care se afla la etaj, living 40 mp la parter, bucatarie 10 mp, camera tehnica (pentru centrala si camara), trei bai(2 bai la etaj si una la parter unde sunt prevazute racordurile pentru masina de spalat), vestibul (hol de intrare 8mp ) scara interioara, balcon de 10 mp, spatiu de depozitare, doua terase(la intrarea dinspre strada si la iesirea in curtea interioara), pod inalt prevazut cu scara de acces gandit ca spatiu de depozitare (avand o inaltime de aproximativ 1,9 ml pe o suprafata de 50 mp, cu o mica investitie il puteti transforma intr-un birou sau camera de joaca pt. copii,etc.). Finisaje superioare, pereti din caramida (nu s-a folosit rigips),travertin in bai, bucatarie, scara interioara, granit pe terase, geamuri termopan Veka-Roto cu trei foi de geam(tripane) cu deschideri normale si oscilobatante, plase contra insectelor pentru toate deschiderile, placa de beton izolata termic si sapa peste etaj(in pod), tigla ceramica Tondach. Curte in suprafata de 250 mp cu pomi fructiferi(mar,par,prun,cires),tuja, iarba si este prevazuta cu  doua locuri de parcare pe un spatiu cu pavele. Pentru a va putea personaliza locuinta dupa cum doriti nu au fost montate parchetul, usile si centrala termica.Locatia este prevazuta cu toate utilitatile(apa,canal,curent trifazic,gaze).


Pretul pentru vanzare este de 154.900 Euro (fara parchet,usi,centrala termica) sau 165.000 Euro (incluzind parchet laminat clasa medie, usi pe comanda cu furnir natural si centrala in condensatie).

Localizare si imprejurimi
Statie de autobuz
In 8 Minutes
Primaria Otopeni
In 12 Minutes
Super Market Mega Image
In 2 Minutes
Liceul Teoretic "Ioan Petrus" Otopeni
In 13 Minutes
Atractii in apropiere
Image
Therme
In 14 Minutes
Image
Mall Baneasa Shopping City
In 20 Minutes
Image
Herastrau Parc
In 24 Minutes
Str 23 August Otopeni - 2 si 3 camere
de la 52.790 €

Suprafata utila : 46 mp / Suprafata utila cu balcon: 56,67 mp / Transport public in fata blocului / Supermarket la 2 km distanta / Obiecte sanitare GROHE / Tripane

CREDIT / CASH
Casa de vanare Otopeni De Vanzare
Otopeni 5 3
136 Mp 169.900 €
Garsoniera de inchiriat Otopeni De Inchiriere
Calea Bucurestilor, Otopeni 1 1
40 Mp 250 €
Apartament 2 camere de inchiriat Otopeni De Inchiriere
Otopeni 2 1
60 Mp 500 €
Apartament 3 camere de inchiriat Otopeni De Inchiriere
Strada 23 August, Otopeni 3 1
80 Mp 500 €
Spatiu de inchiriat Otopeni De Inchiriere
Strada Polona, Otopeni 2
100 MP 950 €
Casa de vanzare Tunari De Vanzare
Tunari 4 2
95.000 €

Vreau sa imi inchiriez apartamentul!

Felicitari! Daca ai luat decizia de a iti inchiria apartamentul, casa sau garsoniera si esti la prima experienta de acest gen, noi iti dezvaluim ce se intampla cu exactitate. 1. Ce etape trebuie să parcurg atunci când vreau să-mi închiriez apartamentul? 2. Cui aș putea să-i închiriez apartamentul meu? Care sunt tipurile de chiriași?

# 1 imobiliare in zona Otopeni

Inchidem cu succes orice tranzactie, pentru ca ne pasa ca tu sa pleci multumit din biroul nostru. Ne mentinem in topul preferintelor clientilor cand vine vorba de a isi cauta o proprietate in Otopeni. Avem un portofoliu cuprinzator, de la case cochete la vile cu suprafete impresionante.

Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.