Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0763 729 123 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

Profile Image

Inchidem cu succes orice tranzactie, pentru ca ne pasa ca tu sa pleci multumit din biroul nostru. Ne mentinem in topul preferintelor clientilor cand vine vorba de a isi cauta o proprietate in Otopeni. Avem un portofoliu cuprinzator, de la case cochete la vile cu suprafete impresionante.

Simplificam totul pentru tine!

Venim in ajutorul tau fie ca vrei sa locuiesti cu chiriesau sa achizitionezi un imobil in Otopeni. De cativa ani buni ne ocupam deproprietati, cunoastem necesitatile si dorintele clientilor, cunoastem orasulsi problemele lui. Aici, in Otopeni, este remarcabil cum sectorul rezidentialse dezvolta atat de rapid. Pentru noi, acest lucru inseamna acumulare siprogres.

Acumulaminformatii constant, deoarece in nevoile clientilor exista diversitate, si progresam prin colaborarile cu dezvoltatorii pentru a construi“locuinte de familie”  si nu “case de business”.


Ce facem noi?

Oferim consiliere in cautarea locului ideal, intermediem tranzactia ce urmeaza sa fie facuta, ne asiguram ca totul este in regula si in deplina ordine, astfel realizam contracte de inchiriere, derezervare, de comision.

Totodata,oferim servicii de consultanta pentru persoane fizice, companii, dezvoltatori,investitori si institutii.

 
Cum facem acest lucru?

Ascultamsi intelegem cu mare atentie cerintele si dorintele tale, cautam imobilul perfect, care sa-ti indeplineasca asteptarile, ne ocupam de aranjarea intalnirii cu viitorul proprietar.

 
Vrei sa vinzi sau sa inchiriezi?

Noicautam cu mare seriozitate viitorul proprietar/chirias. Ne obligam sa oferim oselectie in privinta a celor care iti vor inchiria imobilul, pentru carelatiile cu clientii ne definesc.

Proprietatile detinute le puteti incredinta spre a fi administrate, intretinute, eficientizate,modernizate.


PROGRAM

Luni -  Vineri9:00 - 17: 00

Dar, pentru ca stim ca timpul tau liber este adesea "liber" doar in weekend sau dupa ora 19:00, lasam lumina aprinsa pentru mai tarziu, astfel ca ne poti contacta si spre seara sau in weekend.


Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.