Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0734 017 763 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

Ansambluri Rezidentiale

2 camere de vanzare Imobil Nou locatie 23 August nr.292 Vanzare
44 mp
2 1
44.640 €
Apartament 2 camere de vanzare Otopeni dupa Mega Image Vanzare
46 mp
2 1
52.790 €
Casa stil DUPLEX, Intrarea Mesteacanului,  in complex rezidential Vanzare

Casa stil DUPLEX, Intrarea Mesteaca...

Otopeni, Intrarea Mesteacanului
100mp
4 3
94.000 € + TVA 5%

Doriti sa va vindeti proprietatea? Contactati-ne acum!

Vreau sa imi inchiriez apartamentul!

Felicitari! Daca ai luat decizia de a iti inchiria apartamentul, casa sau garsoniera si esti la prima experienta de acest gen, noi iti dezvaluim ce se intampla cu exactitate. 1. Ce etape trebuie să parcurg atunci când vreau să-mi închiriez apartamentul? 2. Cui aș putea să-i închiriez apartamentul meu? Care sunt tipurile de chiriași?

# 1 imobiliare in zona Otopeni

Inchidem cu succes orice tranzactie, pentru ca ne pasa ca tu sa pleci multumit din biroul nostru. Ne mentinem in topul preferintelor clientilor cand vine vorba de a isi cauta o proprietate in Otopeni. Avem un portofoliu cuprinzator, de la case cochete la vile cu suprafete impresionante.

Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.