Agentia imobiliara LAND & HOUSE INTERMED SRL gazduieste siteul www.otopeni-imobiliare.ro si detine cel mai mare portofoliu de locuinte si alte tipuri de proprietati din zona Ilfov Otopeni. Activitatea principala o reprezinta intermedierea tranzactiilor din segmentul rezidential, inchirierea si vanzarea de proprietati, spatii comerciale si terenuri. Agentia activeaza in domeniul imobiliar de peste 13 ani si a reusit sa creeze o atmosfera profesionala si progresista. Responsabilitatea noastra pentru a indeplini cerintele tuturor clientilor si a le oferi proprietatea ideala se extinde asupra tuturor oamenilor nostri: agenti, personal si conducere. 
Printre principiile si normele care ne definesc munca, exista si garantia ca ne angajam sa devenim unicul tau consilier de credite, care te va ajuta sa aplici cu succes pentru creditul pe care ti-l doresti.

Prin comunicare, seriozitate si transparenta  ne-am conturat unicitatea si am dezvoltat relatii sustenabile cu clientii. Pentru noi este o promisiune a calitatii si a integritatii! 

Suntem prezenti de Luni - Vineri, in intervalul orar 9:00 - 17:00 pe strada 23 August nr.93, parter. De asemenea, ne-am gandit sa tinem lumina aprinsa pana mai tarziu, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra. Stim de asemenea ca in weekend sunteti mai liberi. Astfel, va putem prelua apelurile si vizionarile si in zilele de weekend.

Tel: 0742 044 077 / 0734 017 763
Email: landhouse.intermed@yahoo.com