Otopeni - Strada 23 August nr.93, parter. 0742 044 077 0763 729 123 LANDHOUSE.INTERMED@YAHOO.COM

Profile Image

Felicitari! Daca ai luat decizia de a iti inchiria apartamentul, casa sau garsoniera si esti la prima experienta de acest gen, noi iti dezvaluim ce se intampla cu exactitate. 1. Ce etape trebuie să parcurg atunci când vreau să-mi închiriez apartamentul? 2. Cui aș putea să-i închiriez apartamentul meu? Care sunt tipurile de chiriași?

Daca te gandesti sa iti inchiriezi apartamentul, afla ca este foarte simplu. Desi poate parea greu la inceput, cu chiriasii potriviti si consilierea adecvata, toata operatiunea se va desfasura rapid.
In Otopeni, nu exista un sezon "al inchirierilor", ci exista o cerere constanta.  Profilul celor care inchirieaza aici sunt angajati ai Aeroportului Henri Coanda,  insotitori de bord (cea mai mare parte pentru Wizz Air, Rynair, Tarom si Blue Air), piloti (adesea si straini) , dar si familii care vor sa se acomodeze cu zona, in ideea de a-si construi o casa in viitor, oameni care detin afaceri, straini care zboara des si au nevoie de o locuinta aproape de aeroport. 

  • NU va zgarciti cu fotografiile, dar aveti grija ce surprinde camera!

Pozele sunt cele care "fac toti banii". Pentru ca ele inchireaza. Dumneavoastra daca va cautati sa inchiriati ceva sau, dupa caz, sa achizitonati orice bun, in primul rand va uitati la fotografii apoi apelati contactul. Asadar, acest princpiu este cel mai important.Lipsa fotografiilor, calitatea slaba sau numarul mic si limitat doar la o parte a locuintei pot afecta timpul pe care proprietatea il petrece pe piata, mai ales in contextul in care multe proprietati stau bine la acest capitol si atunci o buna parte din potentialii chiriasi vor alege sa vizioneze ceva ce stiu cum arata, mai ales in cazurile unor preturi similare. De aceea, noi punem pret pe fotografii, si pentru ca in acelasi timp nu dorim sa va deranjam intimitatea propriei locuinte, stabilim de comun acord cu dumneavoastra o zi in care sa realizam fotografiile. 

Atunci cand nu lipsa pozelor este problema, proprietati care poate sunt de interes isi diminueaza atractivitatea prin turnul de vase nespalate din chiuveta, rufele intinse la uscat in sufragerie sau dezordinea generala din casa.

De multe ori pozele postate sau cele pe care ni le trimiteti dumneavoastra ca si proprietar nu sunt de cea mai buna calitate, si tocmai de aceea noi dorim sa avem posibilitatea de a le realiza personal. Se vad detalii nepotrivite cum ar fi dezordine si mizerie si afecteaza reactia chiriasului. Dar, este corect sa se vada exact ce mobilier si dotari exista. Un anunt fara poze nu va fi bagat in seama.

Nu recomandam crearea unei false impresii chiriasului prin a exagera asupra luxului oferit de proprietate, ci corect este sa o expunem rational, cu toate imbunatatirile si dotarile existente.

  • "Imi inchiriez pentru prima data apartamentul! Imi este teama pentru ca totul este nou si de calitate!"

Asa este, suna "cumplit" cand ai investit intr-o locuinta dar nu stai acolo, si esti tentat sa o inchiriezi pentru a obtine venituri. Insa, afla ca lucrurile nu sunt grave deloc. Noi stim ca orice proprietate are investitie emotionala si nu doar financiara. 

Tocmai de aceea, atunci cand iti expunem proprietatea spre inchiriere, avem grija sa facem o selectie legata de potentialii chiriasi. Urmarim sa fie oameni de calitate, care sa isi poata achita chiria la timp si sa fie persoane cu simt de raspundere. Ei pe naiba! Cum e posibil?

Pentru ca avem experienta indelungata in lucrul cu oamenii, ne-am format deprinderi in a interactiona cat mai bine cu acestia si a afla cat mai multe informatii posibile. 

Un alt pas important pe care il parcurgem si este necesar in cazul inchirierilor, este Procesul Verbal de Predare - Primire a locuintei. Acesta, este practic un inventar al bunurilor si accesoriilor din casa, starea obiectelor, notarea consumului de gaze, curent si apa. Acest proces verbal este semnat atat de proprietar cat si de chirias. 

Legat de perioada contractuala tu esti cel care decide. De regula, inchirierile standard se fac pe 1 an de zile cu posibilitate de prelungire. 

In prealabil, dupa ce vei fi stiut toate acestea, iti vom vizita locuinta spre a o prezenta clientilor. La biroul nostru, vom stabili o intalnire de cunoastere si acomodare intre tine si potentialul chirias. Ve-ti dezbate orice probleme sau nelamuriri, si noi te vom ajuta cu redactarea contractului de inchiriere. 

  • Lasati-va chiriasii in pace!

In cazul in care proprietatea indeplineste toate asteptarile chiriasului, acesta la randul sau este foarte atent la tipul proprietarului, ferindu-se de cel care vrea sa vina saptamanal sa arunce o privire prin apartament sau, mai rau, isi rezerva dreptul de a trece si neanuntat. De asemenea, este important si nivelul costurilor lunare pentru intretinere lunara si alte cheltuieli, in unele cazuri, mai rare, acestea fiind apropiate contravalorii unei luni de chirie

Cu drag, 

Echipa Land & House Intermed 

Avatar
Dobre Ana Maria

Am colaborat cu aceasta firma pentru a inchiria cateva apartamente pentru angajatii nostri. Au fost promti si seriosi, au gasit locuinte noi in conformitate cu cerintele si bugetul nostru ca si clienti. Ne-au ajutat la redactarea contractului de inchiriere, foarte strict de altfel. Multumiti!

Avatar
Iulian Marinescu

Am gasit aceasta agentie pe internet si am ajuns la biroul lor pentru a ma ajuta la vanzarea unui teren. L-au promovat si la trei saptamani m-au contactat pentru negocieri cu clientul. Ne-am inteles asupra pretului si l-am vandut. Am incheiat tranzactia prin firma dansilor si am fost multumit.

Avatar
Stoica Alina Nicoleta

Ne-au ajutat la inchirierea unui spatiu. Am avut parte de comunicare deschisa si intelegere.